Brev fra styret

Brev fra Marlene

Kjære medlemmer

Jeg håper at du og dine har hatt en utrolig fin jul og jeg ønsker deg et riktig godt nytt år. Vi i styret til klubben har benyttet juleferien til å skrive årsmeldinger, telle varer og planlegge både kurs og arrangementer for den kommende perioden. Noen har også rukket å ta en tur til Hellas og feiret jul med sine nære og fjerne.

I bladet som du holder i, finner du årsmeldingen fra året som har gått og all aktivitet som har blitt planlagt i klubben. Som du ser, så er dette en klubb med mye aktivitet, og det var kun ett arrangement som ble avlyst i året som gikk. Alt fra filmer til fester er registrert, og alt dette vil også bli gjennomgått på årsmøtet, som finner sted den 19.02.15. Vi håper å se deg der, da også nytt styre skal velges og gamle styremedlemmer trer av.

Kursoppsettet finner du også i bladet. Kanskje du er en av våre medlemmer som går på kurs eller vurderer å begynne? Vi har etterhvert fått en stor variasjon av kurs og tilbud. Hvis du ønsker litt mer informasjon, kan du besøke våre nettsider eller rett og slett ta kontakt med oss direkte. Kontaktinformasjon finner du på denne siden, til venstre. Påmelding rettes til mailadressen vår hvis du kunne tenke deg å begynne eller fortsette på kurs.

Jeg regner med at du er en fast følger av GNK Nytt, og da har du kanskje lagt merke til at reisebrev ernoe som vi har begynt med! I dette bladet får vi Tone Riise sin historie om hennes første tur til Hellas. For en dame med mot og for en reise! Hvis dette hadde hendt meg, så hadde nok Nord-Europa blitt mitt feriested.

Jeg vil benytte anledningen til å takke deg. Tusen takk for at du er med og støtter klubben vår. Takk for at du møter opp og at du engasjerer deg! Takk for at du går på kurs og sjekker facebook og nettsidene våre! Takk for at du bidrar!

Og helt til slutt, takk for meg! Takk for at du lot meg være en del av styret og jobbe med denne utrolig fine gjengen. Det har vært to utrolig fine år som leder, og jeg har satt pris på tillitten jeg har fått fra deg. Nå er det min tur til å trekke meg litt til siden og la andre komme med nye ideer og engasjement.
Så, tusen takk for meg, og så ses vi i klubben!
Klem Marlene

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *