Vinter/vår arrangementer 2016

GNK flytter denne uka! Ny dugnad førstkommende lørdag!Vi regner med at flyttelasset er på plass i de nye lokalene i Storgata 32, 3 etasje, før lørdag.Vi håper på godt oppmøte lørdag den 6 februar kl 13.00.
Da skal møbler vaskes ned og plasseres i de ulike rommene, slik at vi kan starte våre språkkurs mandag den 8 februar.
Vi trenger hjelp til å få hengt opp tavler i kursrommene, skap på kjøkkenet og mye annet. Noen nevenyttige personer med drill og water er hjertelig velkommen!

Men det er mye annet som skal gjøres. Lokalene er bygget om nå og vi har pt ikke oversikt over om vi må vaske en del etter byggingen. Følg med på facebooksiden, så skal vi vi prøve å oppdatere der.

VEL MØTT på dugnad! Vi gleder oss til å jobbe sammen med dere!

Inngangen til Storgata 32 (Guneriusbygget) ligger i krysset av Storgata og Lybekkergata, nært opp mot Storgata. Lybekkergata går på andre siden av bygget sett fra Brugata. Vi har heis opp til lokalene i 3. etasje. Vi prøver å få merket ringeklokka ved porten så det skal være greit å finne oss. Blir det noen problemer der, så skal vi komme ned og åpne jevnlig den første timen, fra kl 13.00.
Hilsen Styret.

 

KURSSTART – UTSATT TO UKER
På grunn av flytting blir kursstart utsatt to uker. Oppstart blir 8 februar. Vi beklager dette og håper våre elever har forståelse for situasjonen vi plutselig er i. Fra og med 8 februar håper vi å kunne ta i bruk våre nye lokaler som mest sannsynlig blir i Storgata 32. Mer informasjon følger så snart den blir klar.Som sist er det flere av dere som får denne -post flere ganger – men det er rett og slett ikke tid til å pusle med e-postlister og vi ber om forståelse for dette. Vi syns det er viktigst å sørge for at flest mulig får informasjon og tar derfor i bruk alle lister vi har!Hilsen
Styret i GNK

Invitasjon til årsmøte

Du/ dere er herved invitert til årsmøte i Gresk Norsk Kulturklubb onsdag den 17. februar 2016. Adressen for nye lokaler blir lagt ut her så snart den er klar.  Årsmøtet begynner kl.19.00. Saksliste:

1. Godkjenning av innkallingen

2. Valg av møteleder

3. Valg av referent

4. Valg av to personer til å undertegne møteprotokollen

5. Årsmelding for 2015

6. Regnskap for 2015

7. Forslag til budsjett for 2016

8. Innkomne forslag

9. Valg av nytt styre (inkludert valgkomite).

Vel møtt!

Filmkvelder og arrangementer vinter 2016

Søndag 24. januar-Avlyst! Pga plutselig besked om flytting avlyses filmkvelden denne dagen. Informasjon om ny dato komemr så snart vi er på plass i nye lokaler!

Sett av datoen 24. januar kl.18.00 for nok en filmvisning. Denne gangen viser vi «Mikra Agglia» (Little England), et romantisk drama regissert av Pantelis Voulgaris fra 2013. Den 20 år gamle Orsa er forelsket i Løytnant Spyros, men forteller det ikke til noen. Hennes lillesøster Moscha, utadvendt og full av drømmer, vil forlate øya de bor på for å unnslippe skjebnen som venter kvinnene som ofte må gifte seg med sjømenn som enten er borte mye av tiden eller drukner på havet. For moren deres Mina betyr kjærlighet bare smerte og lengsel, derfor gifter hun døtrene bort med tanke på at de skal få en trygg fremtid. Orsa blir giftet bort til kaptein Nikos og Moscha til Kaptein Spyros og de to parene blir boende i samme hus…

Vel møtt til film i januar.

 

Søndag 6. mars

Første søndag i mars viser vi «To dentro kai h kounia» (A place called home) regissert av Maria Douza. Dette er fortellingen om Eleni som etter lang tid reiser hjem for å forsones med sin far. Hjemme finner hun ut at en serbisk kvinne og hennes datter lever i huset til faren. Handlingen utspiller seg i etterkrigstidens Hellas og filmen har vunnet flere priser internasjonalt.

Servering av kaffe og kaker begge ganger, vel møtt!

 

«Invitasjon til Nasjonaldagsfeiring»

 Du/Dere er herved invitert til nasjonaldagsfeiring lørdag 2. april 2016 kl.19.00 i klubbens nye lokaler.

Feiringen vil finne sted i klubbens lokaler. Det vil bli servert gresk mat med tilbehør, samt dessert. Drikke kan kjøpes i baren. Musikk spilles med cd spiller, og det vil være mulighet for å komme med egne dansemusikkønsker.

Inngang; Medlemmer: 250 kr. Gjester: 300 kr.(Prisen gjelder også for pensjonister og studenter).

Påmelding innen 19. mars på gnk@gresknorsk.no. Der vil dere motta bekreftelse på plass og instrukser på innbetaling av beløp.

Velkommen!

????????? ??? 25?????????

??? ??????????? ???? ???????? ??? E?????? ??? E????? ???? ???????? ???  ?? ??????? 2 ???????? ??? ??? 19.00.?? ????? ??? ??????? ???????? ??????? ????? ?? ??????? ??????????? ??? ?????????. ???? ??? ?????????? ????????? ????????? ??? ????.

???????: 250 ??. ??? ???? ??? 300 ??. ??? ?? ????. (?? ????? ????? ??????? ??? ???????? ??? ?????????????)

???????? ?????????? ??? 19. ??????? ??? gnk@gresknorsk.no.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *