Brev fra styret

Et lite stykke Hellas i hjertet av Oslo, det er det vi er. Klubben vår! For en fantastisk feiring vi hadde lørdag 25 mars! Gikk du glipp av festen? Ikke fortvil fordi her kan du både lese og få oppleve kvelden med bildene som Trond tok. Det er utrolig fint å se hvor mange som deltar på arrangementene våre selv om vi ikke har levende musikk.

Siden forrige utgivelse av bladet har vi deltatt på Dansekvelder og vi har også deltatt på Gresk Aften med vennene våre i Den Greske Foreningen. En ung sangerinne, Stahopoulou tok seg tid til å komme til Norge og holde en gresk aften som var utrolig fin og det ga mersmak! Lederne i de forskjellige greske klubbene i Oslo er allerede i gang med å tenke og planlegge et felles arrangement for alle foreninger. Det hadde vært fint om vi hadde fått til en ordentlig stor fest med levende musikk og god steming. Vi lover å holde dere oppdatert på dette. Det vi kan røpe er vel at vi skal forsøke å flytte 28. oktober festen vår over til noen større lokaler, også håper vi at det er mulig å få til.

Siden sist har vi konstituert et nytt styre. Vi vil takke alle som gikk ut av styret i februar og vi ønsker velkommen til både Camilla Salvesen som er tilbake fra mammapermisjon og velkommen til vår kjære danselærer Helge Volden som er nytt varamedlem. Vi har allerede rukket å ha et styremøte der vi har fordelt oppgaver og som dere vet så har vi også arrangert vår første fest sammen. Det er alltid spennende å begynne et nytt styreår. Engasjementet blant styremedlemmene er stort og jeg syns jeg hørte på kjøkkenet her forleden at noen sa at dette er deres andre hjem! Det kan mange av oss kjenne oss igjen i! Du kan lese årsmøteprotokollen i denne utgaven. Om du ønsker ytterligere informasjon om årsmøte send oss gjerne en mail eller ta en liten telefon så skal vi oppdatere deg.

Arrangementene denne våre bærer preg av dans, dans og litt mer dans! For en utrolig oppslutning vi har på dansekveldene våre. Tusen takk! Vi fortsetter med et par utover våren, og avslutter med kombinert grilling og dans på terassen i juni før vi tar sommerferie frem til september. Vi er også utrolig heldige som har fått Berit Tolleshaug til å holde et foredrag om boken hun har skrevet om Fridtjof Nansen i april. Dette arrangementet er gratis og åpent for alle. Vennligst bemerk deg at det ikke er matservering denne kvelden.

Våren betyr også avslutning av kurs. I år som i fjor holder vi avslutningen i klubben med felles middagsbord. Vi håper så mange som mulig kan komme, vi har jo opptil 80 kursdeltakere, så det kan bli trangt, men jo fler jo bedre mener nå vi da!

Mens vi er inne på kurs, så skal vi forsøke å legge inn nye kurs allerede før kursavslutningen. Dette da vi ser at det er mange som rett og slett glemmer å melde seg på når det har gått en lang stund siden man var på siste kurskveld. Ved tidlig påmelding vil vi sende dere en mail i god tid før kursstart for å minne dere på oppstart. Noen deltakere har utfordringer knyttet til vårt nye system Styrweb. Jeg ønsker å be alle som møter på utfordringer til å ringe meg for personlig veiledning. Som all teknologi så er det alltid rom for forbedringer, og vi holder kontinuerlig på med å forbedre systemene vi har begynt å benytte oss av.

Da gjenstår det å ønske dere alle en riktih god sommer om vi ikke ses i klubben før den tid! På vegne av styret vil jeg takke alle sammen for støtten dere gir klubben i form av økonomisk støtte og dugnad/ hjelp i konkrete situasjoner og på arrangementer. Vi snakkes til høsten!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *