Foredrag_Øyhopping og fotturer i Hellas

Boken får du kjøpt på ARK.no. /reklame

PAROS, ANTIPAROS, NAXOS, AMORGOS, IOS, SANTORINI, ANAFI, MYKONOS og SYROS

I boken Øyhopping og fotturer i Hellas blir du invitert på en odyssé til noen kjente og noen mindre kjente øyer i Kykladene. Vi får besøk av forfatterne som forteller hvor det er fint å bo, høydepunkter du bør få med deg hvis du bare har en uke eller noen dager til rådighet, hvor du finner de beste strendene og 49 forslag til populære fotturer, som er vist på egne kart.

Vi blir også tatt med på en reise bakover i tid, slik at vi blir kjent med øyenes historie, egenart og personlighet.

Påmelding nødvendig: Øyhopping og vandreturer i Hellas_ et foredrag av Per Nørgaard og Sidsel Horn Nørgaard – 16. nov. 2024 – GRESK NORSK KULTURKLUBB (checkin.no)

Per Emil Nørgaard har bakgrunn som redaktør, forfatter og journalist. Han har blant annet skrevet en rekke bøker innenfor markedsføring og ledelse, både alene og sammen med andre. Den siste ble kåret til Europas tredje beste læreverk på bokmessen i Frankfurt i 2022. Øyhopping og fotturer i Hellas er hans første bok om reise. Den bygger på et omfattende kildemateriale og egne reiseopplevelser i det greske øyriket gjennom mange år, der han også en gang var reiseleder for skandinaviske turister.

Foredraget holdes på norsk. Gratis inngang. Påmelding nødvendig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *